Pechhulp

Pechhulp

Of u nu met de motor, auto of zelfs met de fiets onderweg pech krijgt, het is altijd enorm vervelend. Gelukkig kunt u zich hiervoor tegenwoordig verzekeren. Wanneer u dan pech krijgt, kunt u altijd met vervangend vervoer thuis komen. Een bekende aanbieder van pechhulp is de ANWB, maar er zijn natuurlijk nog veel andere verzekeraars die jou hier graag bij willen ondersteunen.

Dekking

Als u een lidmaatschap voor pechhulp heeft, dan heeft u diverse mogelijkheden waaruit u kan kiezen. Zo heeft u pechhulp binnen Nederland. Bij deze vorm krijgt u echter alleen hulp binnen Nederland. Binnen deze vorm kunt u echter ook weer diverse dekkingen kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen pechhulp krijgen in uw eigen woonplaats, maar kunt u er ook voor kiezen om dit niet te hebben. Daarnaast kunt u uiteraard ook kiezen voor een lidmaatschap in het buitenland. Het is afhankelijk van de verzekering wat precies de kosten voor de diverse lidmaatschappen zijn en of u wel of geen recht op vervangend vervoer heeft. Waar u ook op dient te letten is of het lidmaatschap voor pechhulp kenteken- of persoonsgebonden is. Bij de eerste variant maakt het niet uit wie het voertuig bestuurd en bij de tweede variant wel.

Voor diverse voertuigen

U heeft vast wel eens gehoord over pechhulp voor auto's. Maar wist u ook dat dit voor andere voertuigen beschikbaar is? Hieronder volgt een lijstje met vervoermiddelen waar u allemaal pechhulp voor kunt inschakelen:


 

Terug naar het overzicht
Assurantieweb.nl 2024 | Sitemap Partners | Privacy & Disclaimer |